delta-lloyd

Delta Lloyd Zorgverzekering Nu vanaf 112 euro per maand

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u natuurlijk de beste zorg. Met een verzekering van Delta Lloyd hebt u zelf de regie over de beste zorg. Daarnaast profiteert u van veel extra services.

Kies zelf uw arts of ziekenhuis

Wij vergoeden het volledige bedrag dat een behandeling kost. Ook als u naar een zorgverlener gaat waar wij geen afspraken mee gemaakt hebben. Een enkele keer krijgen wij een rekening van een zorgverlener die onredelijk hoog is. De wet bepaalt dat wij deze rekening niet mogen vergoeden. Gelukkig komt dit bijna nooit voor. Uw complete dossier wordt daarna opnieuw bekeken door een internationale topspecialist. Het rapport met daarin de second opinion over diagnose en behandeling krijgt u thuisgestuurd.

24/7 gezondheidslijn

Hebt u vragen over uw gezondheid? Twijfelt u of het nodig is om uw huisarts te bellen? Bel dan Delta Lloyd Gezondheidslijn. Zo krijgt u met één telefoontje deskundig advies. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

>> Eenvoudig overstappen

Veranderen van zorgverzekering is eenvoudiger dan u misschien denkt. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op. Daar hoeft u verder niets voor te doen.