In navolging van eerdere acties introduceert Ziggo een nieuwe aanbieding waarbij je bij de aanschaf van een Alles-in-1 Plus-abonnement een gratis Samsung-tablet krijgt. Dit keer krijg je de gratis Samsung Galaxy Tab 4 (7.0), een kleine 7 inch Android 4.4-tablet. Deze deal is ook geldig voor Zigg0-klanten die over willen stappen van een ander product naar de Alles-in-1 Plus-diensten van het kabelbedrijf.

De Samsung Galaxy Tab 4 (7.0) is, zoals de naam al doet vermoeden, alweer de vierde generatie in de Samsung Galaxy Tab-familie. De Galaxy Tab 4 (7.0) kan bestempeld worden als een budget-tablet door de lage aanschafwaarde. De adviesprijs is dan ook 199 euro.

 

De Galaxy Tab 4 (7.0) heeft een behuizing van 9 millimeter dik en weegt slechts 275 gram. Het beeldscherm heeft de nette resolutie van 1280 bij 800 pixels wat je een pixeldichtheid zal geven van 216 pixels per inch. Het aspect ratio van het display is 16:10, de meest gebruikte beeldverhouding die we zien bij Android-tablets.
In de behuizing vind je een Adreno 305 cpu van Qualcomm. Deze quad-core processor heeft een kloksnelheid van 1.2 GHz. Verder zien we alle basisfunctionaliteiten aan boord, zoals een frontcam en een camera (respectievelijk 1,3 en 3,0 megapixel), Bluetooth, WiFi en GPS. De accu heeft een capaciteit van 4.450 mAh, wat best netjes is voor een 7 inch tablet.
Deze Samsung Galaxy Tab 4 (7.0) kreeg in de TabletGuide Samsung Galaxy Tab 4 7.0 review een nette score van een 7.
Deze tablet-computer van Samsung krijg je gratis bij Alles-in-1 Plus-abonnement van Ziggo.