Spaar Geld Uit Op Je Internet – Hoe Krijg Je Goedkoop Internet?

Hoewel er tegenwoordig heel wat internetleveranciers zijn, kan internet toch wel wat kosten. Vooral internet geleverd door grote bedrijven kunnen een groot kostenplaatje hebben, daarom is het zeker aangeraden om onderzoek te doen naar goedkopere internetbronnen. Hieronder vind je alvast ons lijstje met de goedkoopste internetleveranciers.

Tele2

Het Tele2 internetabonnement wordt vaak gezien als het goedkoopste internetabonnement in Nederland. Het Tele2 abonnement kost slechts 25 euro per maand en kan je daarom heel wat geld uitsparen.

Er zijn verschillende abonnementen van Tele2 waarvoor je kunt kiezen. Het goedkoopste is de Internet Light verbinding. De downloadsnelheid voor dit pakket bedraagt 20mb en de uploadsnelheid 2mb. Natuurlijk is dit niet bijzonder hoog, maar je kan je pakket altijd bijwerken naar een snellere verbinding en het komt nog altijd iets goedkoper uit.

T-Mobile

T-Mobile is een andere internetleverancier met aantrekkelijke internetabonnementen. Bij T-Mobile krijg je dezelfde internetsnelheid als bij Tele2, maar je krijgt het voor slechts 24.50 euro voor de eerste zes maanden. Daarna krijg je er ook interactieve televisie en bellen bovenop.

We moeten wel zeggen dat dit abonnement wel met een addertje onder het gras komt. Wanneer je dit abonnement kiest, dan gaat de prijs omhoog na zes maanden. Als je alleen internet wil met de gratis draadloze verbinding, dan kan dit vanaf 27 euro per maand.

 

Online.nl

Wil je internet dat net iets sneller is, maar toch heel goedkoop blijft? Indien ja, dan is Online.nl de beste keuze. Dit bedrijf biedt hun klanten internet met een downloadsnelheid van 30mb en een uploadsnelheid van 3mb voor slechts 28,50 euro per maand.

Net zoals T-Mobile en Tele2, biedt Online.nl ook interessante combinatiepakketten aan. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een combinatie van internet, televisie, en bellen, dan kan dit bij online.nl voor slechts 32,50 euro voor de eerste zes maanden. Natuurlijk zal de prijs wel stijgen na de eerste zes maanden, dus controleer altijd even de voorwaarden voordat je kiest voor een combinatiepakket.

Online.nl biedt ook een apart internetpakket aan dat niet in prijs veranderd; dit is het pakket voor 28,50 per maand. Hoewel het nog steeds niet het snelste internetpakket is, het komt natuurlijk veel goedkoper uit.

Wat Goedkoop Internet Betekent

Je kan makkelijk sparen op je internetverbinding, maar vergeet niet dat de goedkopere pakketten invloed kunnen hebben op je internetsnelheid. Bepaal daarom eerst of je snel internet al dan niet nodig hebt.